




| 1 db tojás | |
| 1 pohár porcukor | |
| 1 pohár tejföl | |
| 1 pohár finomliszt | |
| fél csomag sütőpor | |
| 1 csipet só | |
| 2 nagyobb alma | |
| 3 ek. barna cukor | |
| 1 kk. fahéj |
Könnyű kevert tészta almával kirakva, ami frissen és melegen ellenállhatatlan. Bárki nekiállhat, szép és finom lesz a végeredmény, és még különösebb sütési tudomány sem kell hozzá!
|
1
Elvégezve
|
A tojást a porcukorral robotgéppel kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. |
|
2
Elvégezve
|
A lisztet a sütőporral és a sóval összekeverjük és az egészet beleforgatjuk a tojásos masszába. |
|
3
Elvégezve
|
A pitesütőt (kb 28 cm) kivajazzuk. |
|
4
Elvégezve
|
A tésztát beleöntjük a formába. |
|
5
Elvégezve
|
A sütőbe tesszük, és kb 30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük! |
|
6
Elvégezve
|
|