Oszd meg a saját közösségi oldaladon:

Másold és oszd meg ezt az URL-t

Hozzávalók

Kalkulátor:
120 g étcsokoládé
285 g vaj
200 g cukor
150 g barna cukor
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
150 g finomliszt
30 g kakaópor

Brownies

  • 10 adag
  • Könnyű

Hozzávalók

Sokféle brownie receptet kipróbáltunk már, ez tipikusan egy olyan süti, amiből nehéz megtalálni az igazi változatot. Legalábbis a saját magunk által igazinak tartottat, mert van, aki lágyabban szereti vagy pont ellenkezőleg, szépen átsütve. Nálam az első variáció a kedveltebb, amikor a tészta mancsos és krémes!

Anna Olson recetjét követve elkészült a tökéletes brownie, úgy jó, ahogy van!

Lépésről lépésre

1
Elvégezve

Összeállítás

A sütőt előmelegítjük 180 fokra és egy közepes méretű tepsit kivajazva félreteszünk.

2
Elvégezve

A csokit a vajjal kevergetve felolvasztjuk.

3
Elvégezve

A tűzről levéve hozzáadjuk a kétféle cukrot és a vaníliát. A tojásokat egyenként keverjük a masszához.

4
Elvégezve

Végül a lisztet és a kakót elvegyítjük és ezt is a tojásos keverékhez adjuk, majd az egészet a tepsibe öntjük. Kb. 20 percig sütjük, akkor lesz jó ha már nem fénylik a teteje. Hagyjuk kihűlni a tepsiben (a csodás illatok ellenére is bírjuk ki).

Előző
Joghurtos-epres szelet
Következő
Citromszirupos süti
Előző
Joghurtos-epres szelet
Következő
Citromszirupos süti