![](https://www.habzsolo.hu/wp-content/uploads/2019/07/3-400x400.jpg)
![](https://www.habzsolo.hu/wp-content/uploads/2019/07/4-400x400.jpg)
![](https://www.habzsolo.hu/wp-content/uploads/2019/07/11-1-400x400.jpg)
120 g étcsokoládé | |
285 g vaj | |
200 g cukor | |
150 g barna cukor | |
3 tojás | |
1 csomag vaníliás cukor | |
150 g finomliszt | |
30 g kakaópor |
Sokféle brownie receptet kipróbáltunk már, ez tipikusan egy olyan süti, amiből nehéz megtalálni az igazi változatot. Legalábbis a saját magunk által igazinak tartottat, mert van, aki lágyabban szereti vagy pont ellenkezőleg, szépen átsütve. Nálam az első variáció a kedveltebb, amikor a tészta mancsos és krémes!
Anna Olson recetjét követve elkészült a tökéletes brownie, úgy jó, ahogy van!
1
Elvégezve
|
ÖsszeállításA sütőt előmelegítjük 180 fokra és egy közepes méretű tepsit kivajazva félreteszünk. |
2
Elvégezve
|
A csokit a vajjal kevergetve felolvasztjuk. |
3
Elvégezve
|
A tűzről levéve hozzáadjuk a kétféle cukrot és a vaníliát. A tojásokat egyenként keverjük a masszához. |
4
Elvégezve
|
Végül a lisztet és a kakót elvegyítjük és ezt is a tojásos keverékhez adjuk, majd az egészet a tepsibe öntjük. Kb. 20 percig sütjük, akkor lesz jó ha már nem fénylik a teteje. Hagyjuk kihűlni a tepsiben (a csodás illatok ellenére is bírjuk ki). |