https://www.habzsolo.hu
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Ingredient: kakaópor

Ingredient: kakaópor

Csokis mini piték

  • Pite
Ezek a csábító mini piték melegen tálalva a legfinomabbak, de igazság szerint 5 másodperc a mikróban másnap is csodát tesz velük. 🙂 Az elkészítésük kicsit időigényes, ennek ellenére ez is...
2020-02-26

Kakaós és fahéjas csiga

  • Kelt tészta
Ez a kelt tészta egy alaprecept valójában, amit nyugodtan felhasználhatunk sós péksütemények elkészítéséhez is. Elég a cukor és a só arányát felcserélni és már készülhet is egy finom pizzás csiga,...
2020-02-10

Eclair

  • Egyéb
Franciaországban kóstoltam igazi eclairt, így egyből magasabbak lettek az elvárásaim saját próbálkozásaimat illetően. Ezzel a recepttel viszont mindenki meg lehet elégedve, mert akárcsak az eredeti, ezek a fánkok roppanósak és...
2020-02-05

Habcsókos brownie torta

  • Torta
Ez a recept a Nagy Sütiskönyvből származik, amit mostanában kaptam. Jöttek a januári szüli- és névnapok, így nem is kellett egyéb indokot találni, hogy megsüssük ezt  a tortát (indok azért...
2020-01-30

Diós gombácskák

  • Aprósüti
Ha szeretitek a marcipánt, akkor ezt az édességet se hagyjátok ki! Mandula helyett a dióé a főszerep, ettől és a mutatós formájától igazán karácsonyi ez a süti. Gyerekekkel is könnyű...
2019-12-02

Brownies

  • Kevert süti
Sokféle brownie receptet kipróbáltunk már, ez tipikusan egy olyan süti, amiből nehéz megtalálni az igazi változatot. Legalábbis a saját magunk által igazinak tartottat, mert van, aki lágyabban szereti vagy pont...
2019-07-03

Ribizlis profiterol torta

  • Torta
Szülinapra készült ez a torta, ami teljes mértékben az ünnepeltre lett hangolva. Csokit, gyümölcsöt na és a profiterolt kellett összehangolni, így született meg ez a ribizlis főzött krémes finomság. Időigényes,...
2019-05-16

Profiterol

  • Egyéb
Ha egyszer megküzdünk az égetett tésztával és odafigyelünk a részletekre, akkor a profiterol egy olyan édesség lesz, amit újra meg újra elkészítünk. Könnyed tészta vaníliakrémmel töltve és csokimártással meglocsolva… még...
2019-05-14
Előző recept

Kulcsszavak

alma baracklekvár csoki csokoládé cukrászda dió eper fahéj fehér csokoládé fánk gyümölcs habcsók kakaó kakaópor karamell keksz kelt tészta kenyér lekvár leveles tészta mandula marcipán mascarpone medvehagyma muffin málna méz nutella piskóta pite pogácsa puding péksütemény sajt sajtkrém sütés nélküli tejföl tejszín tejszínhab torta túró tükörglazúr vaj vanília égetett tészta

Kategóriák

Aprósüti

Aprósüti

Beszámoló

Beszámoló

Egyéb

Egyéb

Kelt tészta

Kelt tészta

Kevert süti

Kevert süti

Krémek és öntetek

Krémek és öntetek

Krémes

Krémes

Pékség

Pékség

Pite

Pite

Pohárdesszert

Pohárdesszert

Sós süti

Sós süti

Torta

Torta

Kereső

Közösségi oldalaim

Az oldalról

A Habzsoló egy kísérlet és egy elképzelés kibontakozása, ahol a sütés van a középpontban. Szeretném, ha nem csak egy recept-tárhely, de inspiráció is lenne, azok számára, akik félve kezdenek bele a sütésbe vagy csak a kötelesség hajtja őket.

Lelőhelyek, tippek és a sokszor hiányzó, lényegtelennek tűnő részletek azok, amikre a Habzsoló különös figyelmet szentel az oldalon.