https://www.habzsolo.hu
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Ingredient: étolaj

Ingredient: étolaj

Kakaós csiga egy kis csavarral

  • Pékség
A csavar a túró, amit a tésztába gyúrunk, és, amitől még puhább és finomabb lesz az egész. Nem kell keleszteni, gyorsan összegyúrjuk a hozzávalókat és már nyújthatjuk, tekerhetjük is. Nem...
2021-04-29

Marcipános csokoládé torta

  • Torta
Ez az összeállítás tömény, nagyon csokis és nagyon laktató már egy vékony szelet is. Nem elrettentésként, de ha valami könnyed tortára vágytok, akkor ne ezt süssétek most meg. Viszont(!!) a...
2020-12-16

Csokoládés tekercs

  • Egyéb
  • Krémes
A piskótatekercsen túl, itt egy igazán csokis változat. A tésztát bevontam a krémmel, így igazán szép lett a végeredmény, érdemes vele kísérletezni. Próbáljátok ki, bármilyen alkalomra ünnepi süti lehet! 🙂
2020-10-11

Cukkini muffin

  • Kevert süti
Azt már jól tudjuk, hogy a répa tökéletes sütiben is, ebből kiindulva tettem egy kísérletet a cukkinivel. A végeredmény egy finom, puha tészta lett, amiben semmi látszata a reszelt cukkininek,...
2020-08-28

Epertorta csokoládés piskótával

  • Torta
Szülinapra készült nagyon krémes, epres és csokis torta. Szerintem ennél jobban nem is kell bemutatni ezt a sütit, csak készítsétek el és meglátjátok!
2020-07-08

Zserbó

  • Egyéb
Ez egy olyan klasszikus, amit szerintem nem lehet megunni, és családi eseményeken, ünnepeken valahogy mindig az asztalra kerül. Nem kell tartani ettől a recepttől, mert igazán könnyű elkészíteni! Az egyetlen...
2020-04-16

Medvehagymás tekercs

  • Kelt tészta
Az egyszerű kelt tésztát most egy igazán különleges medvehagymás pestóval dobtuk fel. Puha és krémes tekercseket kapunk, amik a mascarpone miatt egyáltalán nem száradnak ki másnapra sem. Vadásszatok medvehagymát!!
2020-03-31

Almás galette – francia pite

  • Pite
Egyszerű pite, ami frissen a sütőből kivéve a legfinomabb! Nem kell félni, hogy elszakad e a pitetésztánk, miközben a formába tesszük vagy, hogy átsül e az alja! Egyszerűen csak ki...
2020-03-25

Sós-karamellás cake pop

  • Aprósüti
Ez a recept eléggé rendhagyó, mert valójában pontos mennyiségeket nem tudok leírni. Egészen egyszerűen azért, mert a sós karamellás sütinyalókám (az angol megfelelő szerintem sokkal jobb “cake pop”) maradékokból keletkezett…...
2020-03-17

Kakaós és fahéjas csiga

  • Kelt tészta
Ez a kelt tészta egy alaprecept valójában, amit nyugodtan felhasználhatunk sós péksütemények elkészítéséhez is. Elég a cukor és a só arányát felcserélni és már készülhet is egy finom pizzás csiga,...
2020-02-10
Következő recept

Kulcsszavak

alma baracklekvár csoki csokoládé cukrászda dió eper fahéj fehér csokoládé fánk gyümölcs habcsók kakaó kakaópor karamell keksz kelt tészta kenyér lekvár leveles tészta mandula marcipán mascarpone medvehagyma muffin málna méz nutella piskóta pite pogácsa puding péksütemény sajt sajtkrém sütés nélküli tejföl tejszín tejszínhab torta túró tükörglazúr vaj vanília égetett tészta

Kategóriák

Aprósüti

Aprósüti

Beszámoló

Beszámoló

Egyéb

Egyéb

Kelt tészta

Kelt tészta

Kevert süti

Kevert süti

Krémek és öntetek

Krémek és öntetek

Krémes

Krémes

Pékség

Pékség

Pite

Pite

Pohárdesszert

Pohárdesszert

Sós süti

Sós süti

Torta

Torta

Kereső

Közösségi oldalaim

Az oldalról

A Habzsoló egy kísérlet és egy elképzelés kibontakozása, ahol a sütés van a középpontban. Szeretném, ha nem csak egy recept-tárhely, de inspiráció is lenne, azok számára, akik félve kezdenek bele a sütésbe vagy csak a kötelesség hajtja őket.

Lelőhelyek, tippek és a sokszor hiányzó, lényegtelennek tűnő részletek azok, amikre a Habzsoló különös figyelmet szentel az oldalon.