A csavar a túró, amit a tésztába gyúrunk, és, amitől még puhább és finomabb lesz az egész. Nem kell keleszteni, gyorsan összegyúrjuk a hozzávalókat és már nyújthatjuk, tekerhetjük is. Nem...
Ez az összeállítás tömény, nagyon csokis és nagyon laktató már egy vékony szelet is. Nem elrettentésként, de ha valami könnyed tortára vágytok, akkor ne ezt süssétek most meg. Viszont(!!) a...
A piskótatekercsen túl, itt egy igazán csokis változat. A tésztát bevontam a krémmel, így igazán szép lett a végeredmény, érdemes vele kísérletezni. Próbáljátok ki, bármilyen alkalomra ünnepi süti lehet! 🙂
Azt már jól tudjuk, hogy a répa tökéletes sütiben is, ebből kiindulva tettem egy kísérletet a cukkinivel. A végeredmény egy finom, puha tészta lett, amiben semmi látszata a reszelt cukkininek,...
Ez egy olyan klasszikus, amit szerintem nem lehet megunni, és családi eseményeken, ünnepeken valahogy mindig az asztalra kerül. Nem kell tartani ettől a recepttől, mert igazán könnyű elkészíteni! Az egyetlen...
Az egyszerű kelt tésztát most egy igazán különleges medvehagymás pestóval dobtuk fel. Puha és krémes tekercseket kapunk, amik a mascarpone miatt egyáltalán nem száradnak ki másnapra sem. Vadásszatok medvehagymát!!
Egyszerű pite, ami frissen a sütőből kivéve a legfinomabb! Nem kell félni, hogy elszakad e a pitetésztánk, miközben a formába tesszük vagy, hogy átsül e az alja! Egyszerűen csak ki...
Ez a recept eléggé rendhagyó, mert valójában pontos mennyiségeket nem tudok leírni. Egészen egyszerűen azért, mert a sós karamellás sütinyalókám (az angol megfelelő szerintem sokkal jobb “cake pop”) maradékokból keletkezett…...
Ez a kelt tészta egy alaprecept valójában, amit nyugodtan felhasználhatunk sós péksütemények elkészítéséhez is. Elég a cukor és a só arányát felcserélni és már készülhet is egy finom pizzás csiga,...