https://www.habzsolo.hu
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Kezdőlap
  • Ingredient: tojás

Ingredient: tojás

Epertorta csokoládés piskótával

  • Torta
Szülinapra készült nagyon krémes, epres és csokis torta. Szerintem ennél jobban nem is kell bemutatni ezt a sütit, csak készítsétek el és meglátjátok!
2020-07-08

Kakaós, vaníliás kuglóf

  • Egyéb
  • Kevert süti
A kuglófban azt szeretem, hogy ehetjük magában vagy akár lekvárral, vajjal vagy mogyorókrémmel is megkenhetjük, mint egy kalácsot. Egyszerre desszert és reggeli. Mellette szól, hogy sokféleképpen variálható és könnyen, gyorsan...
2020-06-04

Csokoládétorta

  • Torta
Szülinapra készült ez a nagyon krémes, csokis és kakaós torta. A főzött csokikrém és a tortát borító kakaós tükörglazúr nagyon jól kiegészítik egymást. Az átlagos vajkrémeket messze felülmúlja!!
2020-05-18

Karamell szelet

  • Krémes
A karamellel kicsit úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval…mindegy, hogy édes vagy sós, krémes vagy kemény, én mindenhogy szeretem. Ez a süti pedig előhozza az igazán finom ízeit a...
2020-05-11

Somlói galuska

  • Krémes
  • Pohárdesszert
Ismét egy klasszikus sütemény, ami nálunk nagyon népszerű. Egy kicsit újraértelmeztem a hagyományos verziót és a csokikrémet felcseréltem egy kakaós mázzal… a végeredmény pedig egy különlegesen finom, csokis, vaníliás desszert...
2020-04-29

Zserbó

  • Egyéb
Ez egy olyan klasszikus, amit szerintem nem lehet megunni, és családi eseményeken, ünnepeken valahogy mindig az asztalra kerül. Nem kell tartani ettől a recepttől, mert igazán könnyű elkészíteni! Az egyetlen...
2020-04-16

Almás pite kezdőknek (is)

  • Pite
Könnyű kevert tészta almával kirakva, ami frissen és melegen ellenállhatatlan. Bárki nekiállhat, szép és finom lesz a végeredmény, és még különösebb sütési tudomány sem kell hozzá!
2020-04-13

Medvehagymás kalács

  • Pékség
Ebben a kalácsban az a legjobb, hogy ha elkészült, nincs szükség hozzá semmire! Önmagában ehetjük is, a feltét az maga a töltelék, ami krémes és fűszeres.
2020-04-09

Amerikai csokis keksz

  • Aprósüti
Nagyon csokis és ropogós. Ez az amerikai csokis keksz lényege és ezzel a recepttel tökéletes végeredményt kapunk. Miután kiadagoltuk a kekszeket, nyersen le is lehet fagyasztani, így ha hirtelen egy...
2020-04-07

Nutellás marcipános babkakoszorú

  • Kelt tészta
Kísérleteztem már babka sütéssel, de mindig volt valami, ami miatt nem lett tökéletes a végeredmény. Figyelni kell, hogy miben sütjük, hogy meddig sütjük, és arra is, hogy le kell e...
2020-04-05
Előző recept
Következő recept

Kulcsszavak

alma baracklekvár csoki csokoládé cukrászda dió eper fahéj fehér csokoládé fánk gyümölcs habcsók kakaó kakaópor karamell keksz kelt tészta kenyér lekvár leveles tészta mandula marcipán mascarpone medvehagyma muffin málna méz nutella piskóta pite pogácsa puding péksütemény sajt sajtkrém sütés nélküli tejföl tejszín tejszínhab torta túró tükörglazúr vaj vanília égetett tészta

Kategóriák

Aprósüti

Aprósüti

Beszámoló

Beszámoló

Egyéb

Egyéb

Kelt tészta

Kelt tészta

Kevert süti

Kevert süti

Krémek és öntetek

Krémek és öntetek

Krémes

Krémes

Pékség

Pékség

Pite

Pite

Pohárdesszert

Pohárdesszert

Sós süti

Sós süti

Torta

Torta

Kereső

Közösségi oldalaim

Az oldalról

A Habzsoló egy kísérlet és egy elképzelés kibontakozása, ahol a sütés van a középpontban. Szeretném, ha nem csak egy recept-tárhely, de inspiráció is lenne, azok számára, akik félve kezdenek bele a sütésbe vagy csak a kötelesség hajtja őket.

Lelőhelyek, tippek és a sokszor hiányzó, lényegtelennek tűnő részletek azok, amikre a Habzsoló különös figyelmet szentel az oldalon.